Újabb szállítmány Maca por érkezett, úgyhogy mostantól újra rendelhető és elérhető ez a termékünk is!
Miért szeretjük a macát?
A maca gyökér Dél-Amerikában, a perui Andok magaslatain termesztett erősítő és energetizáló növény. Gyökerét szárítás után megőrlik, ezt az őrleményt fogyasztjuk. A növényt az inkák már 2000 évvel ezelőtt is használták mind gyógyászati, mind étkezési célokra.
Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin és kalcium, foszfor.
Jótékony hatások: javítja a memóriát, növeli a libidót és az állóképességet, növeli a vér oxigénszintjét, hormonkiegyensúlyozó hatással bír.
Forrás: Rawforlife
A növényből 42 fokon szárított port egyszerűen keverhetjük gyümölcs- vagy zöldséglébe, smoothie-ba, müzlibe. Ideális reggel vagy kora délután fogyasztani.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése