2014. április 28., hétfő

“Táplálék” a léleknek – Könyvajánló

Már nálunk is kapható, Sri Chinmoy

A boldogság ékkövei – inspiráció és bölcsesség az élet-utazáshoz

című könyv. Igazi “táplálék” a léleknek.
Ajánlások a könyvhöz:
„A bölcsesség ezen édes ékkövei, melyeket kedves barátom, Sri Chinmoy írt, a bátorítás, szeretet és jóság időtlen igazságai. A boldogság ékkövei arra ösztönöz majd, hogy azzá válj, aki valóban vagy – egy ragyogó gyermekké Isten nagy családjában.”
Desmond Tutu érsek, Dél-Afrika
„Sri Chinmoy a béke és a szeretet igaz hangja volt, alapul véve az emberiesség mélységes alapelveit. Olyan világba visz el minket, ahol a szívünk és a törekvéseink szabadon szárnyalhatnak. Egy olyan helyre, ahol legóhajtottabb vágyunkat követjük, – hogy felfedezzük a boldogság valódi jelentését – a boldogság ékkövét bennünk.
Dr. José Ramos-Horta, Timor-Leste (Kelet-Timor) miniszterelnöke, Béke Nobel-díjas
„A boldogság ékkövei nagyszerű és inspiráló, magát Sri Chinmoyt tükrözi. Erőteljesen közvetíti a csendes belső békét, mely olyannyira lénye része volt, és a könyvből egy helyesen élt életből fakadó spirituális öröm is sugárzik.”
Jane Goodall, PhD, A Jane Goodall Intézet alapítója, az ENSZ békehírnöke
„Sri Chinmoy tudást visszhangzik. A könyv olvasása hozzásegít, hogy megtapasztald azt a sugárzó és határtalan tudatosságot, hogy miként érd el a boldogságot. Köszönjük, Sri Chinmoy.”
Roberta Flack, Négyszeres Grammy-díjas énekes és zenész
„Pusztán ezeknek az oldalaknak az olvasása, melyeket Sri Chinmoy írt, a béke érzését hozta nekem. Hazahívó, szerető hangként visszavezettek a világ vadságából önmagamhoz, és ahhoz a tudatossághoz, hogy a feltétel nélküli adás, a szeretet és a boldogság életünk minden pillanatában lehetségesek. Ez a könyv túlcsordul a bölcsesség ékköveitől, melyek mindenkire várnak, akik elfogadnak egy spirituális utat, és annak szentelik az életüket, hogy naponta szolgálják az emberiséget.”
Charles Johnson professzor, Elismert író, a Nemzeti Könyv Díj nyertese
„Kedves barátom és tanítóm, Sri Chinmoy, milliókat inspirált saját példájával, hogy mindannyiunknak szabad bejárása van minden lehetőség mezejére. A boldogság ékköveiben szereplő csodálatos elmélkedések arra bátorítanak, hogy egy kreatívabb és betöltőbb életet éljünk.”
Paul Horn, Fuvolista és zeneszerző

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...