2013. április 18., csütörtök

Valentín napi élő gourmet vacsora képei



Az ÉletKonyhában februárban tartottunk Valentín vacsorát, természetesen nyers vegán ételekkel!

Íme a menü és néhány kép az ételekről:





Nagy Zita a Zizi kalandjai blogról ezt írta rólunk:
“Fantasztikus több fogásos nyers gourmet vacsorában volt részünk februárban az ÉletKonyha/LifeKitchen-nál. Arról nem is beszélve, hogy Ági és Nóri nem egy két fős asztalhoz, hanem végül egy nyolc főshöz ültettek bennünket. Akkor még nem tudták, hogy ezzel a döntésükkel egy olyan jó kis csapatot hoztak össze, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot, sőt barátságok, munkakapcsolatok köttettek. A menü nyálcsorgató és nagyon finom volt, a lányok igazán kitettek magukért. Nem gondolná az ember, hogy csak nyers ételekkel jól is lehet lakni… pedig igen. Arról nem beszélve, hogy utána élmény volt emészteni, mert tudtuk, hogy milyen jó dolgot tettünk a szervezetünkkel. Meleg szívvel ajánlom az Életkonyhát mindenkinek!”

Találkozzunk az Ökocsoda rendezvényen Hévízen - Április 27




Ingyenes vidéki rendezvénysorozat az élő ételek és a fenntarthatóság kapcsolatáról. 


Helyszín: Hévíz, Hunguest Hotel Helios
Cím :Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91.

Időpont: 2013.04.27.

Program

10.00 – 10.15 óra nyitás
10.20 – 10.30 Köszöntő, üdvözlés, programismertetés
10.30 -11.45 Előadás - Repka Ágnes- Ökotáplálékkal a Föld megóvásáért előadás
11.50-12.30 –Ebédszünet Biobüfé – Ingyenes Nyers ételkóstoló
12.40- 13.30 Előadás Horváth-Szováti György – Fenntartható táplálkozás a mindennapokban
13.45 – 14.50 Élő étel elkészítési bemutató
15.00-15.15 Rendezvény zárása, nap értékelése


Az élő étel kóstolót az ÉletKonyha szolgáltatja!


Ingyenes vidéki rendezvénysorozat az élő ételek és a fenntarthatóság kapcsolatáról. www.okocsoda.hu
További helyszínek és időpontok:

Május 25. - 10.00-15.15 Eger
Nyíregyháza

2013. március 18., hétfő

Meghívó: Élő ételek és fenntarthatóság Debrecenben Március 23.


Időpont: Március 23. - 10.00-15.15
Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ
A rendezvény látogatása ingyenes.
Várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne megismerkedni a fenntartható táplálkozással, a nyers, élő ételekkel és szeretné megtudni, hogyan alakíthatná konyháját ZÖLD konyhává.
Napi program:
10.00 - 10.15 Nyitás
10.20 - 10.30 Köszöntő, üdvözlés, programismertetés
10.30 - 11.45 Előadás – Repka Ágnes – Ökotáplálékkal a Föld megóvásáért előadás
11.50 - 12.30 Ebédszünet Biobüfé – Ingyenes nyers ételkóstoló
12.40 - 13.30 Előadás – Leitert Glória - Fenntartható táplálkozás a mindennapokban – gyakorlati megoldásokkal
13.45 - 14.50 Ételkészítési bemutató 3-4 étel
15.00 - 15.15 Rendezvény zárása, nap értékelése

További helyszínek és időpontok:
Április 6. - 10.00-15.15 Pécs
Április 27. - 10.00-15.15 Hévíz
Május 25. - 10.00-15.15 Eger

2013. március 8., péntek

Meghívó: Okosan-Ökosan előadássorozat


A XV. kerületi Dokumentumtár és Információs Központ Okosan-Ökosan címmel izgalmas, ingyenes előadásokat szervez! Jövőhét kedden az egészség és az élő ételek lesznek a fókuszban egy pohárka zöld turmixal kísérve. Gyertek! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...