Ingyenes vidéki rendezvénysorozat az élő ételek és a fenntarthatóság kapcsolatáról.
Helyszín: Hévíz, Hunguest Hotel Helios
Cím :Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91.
Időpont: 2013.04.27.
Program
10.00 – 10.15 óra nyitás
10.20 – 10.30 Köszöntő, üdvözlés, programismertetés
10.30 -11.45 Előadás - Repka Ágnes- Ökotáplálékkal a Föld megóvásáért előadás
11.50-12.30 –Ebédszünet Biobüfé – Ingyenes Nyers ételkóstoló
12.40- 13.30 Előadás Horváth-Szováti György – Fenntartható táplálkozás a mindennapokban
13.45 – 14.50 Élő étel elkészítési bemutató
15.00-15.15 Rendezvény zárása, nap értékelése
Az élő étel kóstolót az ÉletKonyha szolgáltatja!
Ingyenes vidéki rendezvénysorozat az élő ételek és a fenntarthatóság kapcsolatáról. www.okocsoda.hu
További helyszínek és időpontok:
Május 25. - 10.00-15.15 Eger
Nyíregyháza
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése