Időpont:
Március 23. - 10.00-15.15
Helyszín:
Debrecen, Kölcsey Központ
A rendezvény látogatása ingyenes.
Várunk mindenkit szeretettel, aki
szeretne megismerkedni a fenntartható táplálkozással, a nyers, élő
ételekkel és szeretné megtudni, hogyan alakíthatná konyháját ZÖLD konyhává.
Napi program:
10.00 - 10.15 Nyitás
10.20 - 10.30 Köszöntő,
üdvözlés, programismertetés
10.30 - 11.45 Előadás
– Repka Ágnes – Ökotáplálékkal a Föld megóvásáért előadás
11.50 - 12.30 Ebédszünet Biobüfé –
Ingyenes nyers ételkóstoló
12.40 - 13.30 Előadás
– Leitert Glória - Fenntartható táplálkozás a mindennapokban – gyakorlati
megoldásokkal
13.45 - 14.50 Ételkészítési bemutató 3-4
étel
15.00 - 15.15 Rendezvény zárása, nap
értékelése
További helyszínek és időpontok:
Április 6. - 10.00-15.15 Pécs
Április 27. - 10.00-15.15 Hévíz
Május 25. - 10.00-15.15 Eger
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése