2011. október 4., kedd

Vasárnapi ebéd Norkánál

Néhány hete Norkáéknál jártam látogatóban. Dolgozgattunk és emellett dőzsöltünk is egy kicsit.
A napot egy őszi tisztító turmix-szal kezdtük (2 adaghoz)
3 bögre szőlő (mi a Nóráék saszláját használtuk)
1 bögre friss vgy aszalt füge (isteni friss a piacról)
2/3 bögre víz
vanília
1 ek virágpor
fahéj
A hozzávalókat turmixoljuk, ráadásul a magok miatt jó alaposan.
Forrás: Raw food real world c. könyv
Fügés szőlőturmix
 Káposzta saláta
1/3 db fejes káposzta
olíva olaj
citromlé
himalaya só
fekete hagymamag
aszalt dió
aszalt meggy
köménymag
egy csipet fahéj
Saláták, krémek, kukoricás kréker
 Paradicsom saláta
koktél paradicsom
uborka
hidegen sajtolt napraforgó olaj
tamari szója szósz
cayenne bors

Berta egy másodpercre sem hagyott minket békén. Mindig csak a játék... : )
Paradicsom krém
25 dkg koktél paradicsom
1 db datolya
Ezt csak össze kell turmixolni. Ehhez legfontosabb a friss, házi paradicsom :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...