2014. október 3., péntek

Már tőlünk is rendelhető a Napeledel - Az Élő Ételek szakácskönyve


Imádom Joan könyvét! Változatos, sokszínű receptekkel és tudással van tele! Az egzotikus és hazai alapanyagok, ízek mind megtalálhatók benne, világos receptleírásokkal, mennyiségekkel, magyarázatokkal! Így, bár fotókkal nem bővelkedik, mégis minden kezdő és haladó nyers étel iránt érdeklődő jó társa lehet a konyhában! 
A spirálos kötésmegoldás kifejezetten praktikus.
"Örök darab" a magyar nyersétel és egészséges étel irodalomban.
Rendeld meg webáruházunkban!
Ára: 3200 Ft
könyv_napeledel

Joan van Rooijen: Napeledel – Az Élő Ételek szakácskönyve

Joan van Rooijen:  
Napeledel című receptkönyvem útmutatásként szolgál mindazok számára, akik természetes módon szeretnének táplálkozni. Aki forgatja és használja, megtudhatja belőle, hogy az Élő Ételek segítségével miként növelhetjük energiánkat és életerőnket, hogyan érhetjük el és tarthatjuk meg kalóriaszámlálgatás nélkül ideális testsúlyunkat. Nem kell félnünk az úgynevezett „jojó hatás”-tói. A könyv segít megérteni, hogy nyers táplálkozással és tudatos életmód változtatással eredményesen védekezhetünk mindenfajta betegség ellen. Az új, sütés-főzés nélküli ételek színes, természetes és ínycsiklandozó megjelenésükkel és ízeikkel gyorsan megkedveltetik magukat. Hihetetlennek tűnik, de ismert ételeink legtöbbjét nyers, növényi eredetű alapanyagokból is sikerül megalkotnunk. Például mandulából tejet, túrót, sajtot és tejszínhabot. Kenyeret gabonacsírából, különféle zöldségekből. Táplálékunk ne legyen kisebb értékű, sütött-főzött, iparilag megdolgozott, hanem természetes eredetű, isteni nektár. „Ha egyszer már megkóstoltuk a nektárt, nem óhajtunk mást”. 1943-ban Hollandiában születtem. Nővérképzésben vettem részt, főnővérként dolgoztam, fizioterápiát és kórházi menedzsmentet tanultam. 1988-ban mindenevőből vegetáriánus lettem és makrobiotikával foglalkoztam. Amszterdamban az lyengar Jóga Intézetben jógatanár diplomát szereztem. Gábriel Cousens „Conscious Eating” könyvének olvasása nyomán ismerkedtem meg a nyers táplálkozással, az Élő Ételekhez kapcsolódó életstílussal. Saját konyhámban kísérleteztem, és külföldi éttermekben dolgoztam, így az évek alatt szerzett tapasztalataimmal sikerült egy nemzetközi jellegű Élő Étel konyhai stílust kialakítanom. Filozófiám szerint az Élő Étel, a jóga és a pránájáma együtt, egyedülálló egységben vannak egymással. Testünk és lelkünk harmóniáját segítik. Rendezettebbek, energikusabbak leszünk, könnyebben valósítjuk meg mindazt, amiben hiszünk. Egyszóval boldogok leszünk.
  • 240 oldal
  • Kötés: spirál
  • ISBN: 9789639831063

2014. szeptember 21., vasárnap

Újra rendelhető a Fibonacci nyers vegán csokoládé



A nyári meleg idő után újra rendelhető online a Fibonacci nyers csokoládé tábla!
A Fibonacci 'Aktív Kakaó' Csokoládé organikus alapanyagokból (nyers kakaó massza, nyers kakaó vaj, nyers agave.),  kézzel készített, nyers vegán, 80% kakaótartalmú (a legfinomabb, criollo fajtából). Gluténmentes és az alacsony glikémiás indexű agavéval van édesítve.
Gondosan temperált, roppanós állagú.
80g táblás csokoládé 1590 Ft.
A nyers kakaóról és csokoládéról bővebben!
Narancsos-ropogósLevendulás-kendermagos ízekben vagy a Natúr változat, a tiszta nyers csokoládé-élmény szerelmeseinek! 
Személyesen a Madal Caféban vásárolhatjátok meg, a Jászai mari térnél Budapesten.

Nyers vegán tanfolyam Szentendrén Október 8.

Nyers vegán tanfolyam Szentendrén. Velem. Gyertek


Új tanfolyam! Ha szeretnétek tőlünk tanulni a nyers ételekről, akkor gyertek Szentendrére az Ínyencházba október 6-án szerdán, ahol Ági vár benneteket következő tanfolyamunkon!
“Október 8-án, szerdán, 18 órától nyers, vegán kurzusra invitálunk Titeket. Ezen a kurzuson elsajátíthatod a nyers konyha alapjait, és otthon is könnyen, gyorsan elkészíthető ételeket tanulhatsz. Csak növényi, főleg szezonális és helyi alapanyagokat használunk, de megmutatjuk, hogy ezekkel is hódolhatunk a kulináris élvezeteknek, miközben ezek a táplálékok energiát, vitalitást adnak, rendkívül egészségesek és frissek. Gyere és fedezd fel a nyers táplálkozás előnyét, örömét! Légy a tested legjobb barátja!”
Jelentkezés és további részletek itt: http://www.inyenchaz.hu/event-booking.php?eventID=132&serviceID=1&date=2014-10-08

2014. május 5., hétfő

Voilá, a május 10-ei gourmet vacsoránk menüje!


Voilá, a május 10-ei gourmet vacsoránk menüje! Híres epres tiramisunkat most élőben megkóstolhatjátok, hiszen ezzel zárjuk a menüt!

MENU
Puhított retek, édeskömény pesto, grissini
Uborka és citrom granita
Curry primőrökkel
Epres ‘tiramisu’

Következő ‪#‎nyersvegán‬ gourmet vacsoráink időpontjai:
Május 10. szombat 19.00 óra Budapest, Madal Cafe
Május 31. szombat 19.00 óra Budapest, Madal Cafe

HELYFOGLALÁS: repakonyha@gmail.com vagy Repka Ágnes: 06-70-702-8187

4 fogásos vacsorák Ínyenc, vegan élő ételekkel (Nem használunk glutént vagy cukrot és nem melegítjük az ételeinket 40 fok fölé, így az összes tápanyag és enzim élő marad bennük.)
10-15 fős társaság
5900 Ft/fő
https://www.facebook.com/events/587286478021831/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...