2012. április 10., kedd

Nyers Vegán Ínyenc vacsorák Áprilisban is! / Raw Vegan Gourmet dinners in April also!


'Tavaszi szelek, bimbózó természet, nyíló virágok'
'Spring wind, budding nature, flowers'

A tavaszi megtisztulás és a Húsvét után is szeretettel várunk  vacsoráinkra, hogy feltöltődjetek a nyers vegán ételek életerejével!
Dátumok: 
Április 17 (kedd) 19.00 óra
Április 24 (kedd) 19.00 óra
(Mindkét vacsorát csak kellő létszám mellett tudjuk megtartani.)

After the spring cleansing and Easter time, we are inviting you again to our dinners to fill yourself up with the vibrant energy of raw vegan food!
Dates: 
April 17th (tuesday) 7pm
April 24th (tuesday) 7pm
(Both dinners can be hold only with sufficient number of guests)

MENÜ Április 17.
Tökmag terrine marinált paprikával, gyümölcskenyérrel

Zsenge zöldségleves turbolyával
Színes diós ‘wontonok’ aioli mártással Zelleres és zöldsaláta
Langyos almás rétes zsályás-rózsaborsos sodóval 
’Petit fours’
Mentás csicsóka chips, citromos- köményes napraforgócsíra

ITALOK
Rózsa és hibiszkusz frissítő
Bükki forrásvíz 
Menta főzet


MENU - April 17th 
Pumpkinseed terrine with marinated peppers and fruit bread
Tender vegetable soup with fresh chervil

Colorful walnut wontons with aioli sauce, celery and green salad
Warm apple strudel with sage and rose peppercorn sauce
’Petit fours’
Mint sunchoke chips 
Lemon- caraway sunflower sprouts

DRINKS
Rose and hibiscus refreshener
Spring water from the Bükk mountain
Mint infusion

Ha pedig az ételek elkészítése érdekel vagy az életmódodon szeretnél jobbítani, tartsatok velünk nyári táborunkba!
If you are interested how to prepair raw vegan food or want to have a more vibrant lifestyle, join us to our summer camp

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...