Március 08. (csütörtök/thursday) 19.00
MENÜ/MENU:
Dió sajtkrém répakekszen, sárgarépa chutney, saláta
Csicsókaleves 'lapsang souchong' teával füstölve
Zöldségtekercsek zellerkrémmel, csirákkal
Alma 'mille feuille' earl grey krémmel, citromhabbal
Csicsókaleves 'lapsang souchong' teával füstölve
Zöldségtekercsek zellerkrémmel, csirákkal
Alma 'mille feuille' earl grey krémmel, citromhabbal
Petit fours
Walnut cream cheese on carrot cracker, carrot chutney, salad
Jerusalem artichoke soup smoked with 'Lapsang Souchong' tea
Vegetable rolls with celery cream, sprouts
Apple 'mille feuille' with earl grey cream, lemon mousse
Jerusalem artichoke soup smoked with 'Lapsang Souchong' tea
Vegetable rolls with celery cream, sprouts
Apple 'mille feuille' with earl grey cream, lemon mousse
Petit fours
Információ: www.elogourmet.blogspot.com
Várunk szeretettel! Jelentkezz! / We are looking forward to see you on our dinners. Book your seat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése