2012. augusztus 21., kedd

Töltsd újra Sam! Gasztrohős versenykiírás"A pályázat célja:
Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mennyi felesleges hulladékot termelünk a strandokon, fesztiválokon, bárokban, kávézókban, stb. elfogyasztott hűsítő italok elfogyasztása közben. Arra szeretnénk biztatni mindenkit, hogy vigye saját poharát és hagyjon fel a műanyag poharak használatával – és szeretnénk megtudni, hogyan reagálnak egy ilyen kérésre a vendéglátóhelyek."
Mit kell tenned?
1) Vidd a poharad és a fényképezőgépet vagy kamerát, és fotózd le, hol töltetted újra!
2) Rakd fel a Felelős Gasztrohős facebook falára egy rövid leírással arról, hogy hol készült és milyen reakciót tapasztaltál, vagy küldd el nekünk e-mailben!
3) Biztasd a barátaidat, hogy szálljanak be a versenybe ők is!
+1) Ne feledd: Ha éppen nincs is nálad a saját poharad, akkor is spórolhatsz a hulladékkal: a következő körben töltesd újra a poharat, amit először kaptál!
A Pályázat kiírója: Felelős Gasztohős (Ökolúció Alapítvány); www.gasztrohos.hu
A Felelős Gasztrohős célja az étkezéssel kapcsolatos – történjen az otthon vagy étteremben – felelős döntések ösztönzése.
Kérdéseiddel nyugodtan fordulj hozzánk a jatek@gasztrohos.hu  e-mail címen!
A pályázat részvételi feltételei:
1) A pályázaton bárki részt vehet, aki 15. életévét betöltötte és magyarországi címmel rendelkezik, kivéve az Alapítvány kuratóriumi tagjait és azok családtagjait.
2) A pályázati anyagok az alábbi technikával készülhetnek: fénykép, amatőr videó, animáció
3) A benyújtott anyag ne sértsen semmilyen emberi jogi, etikai, vagy esztétikai elveket.
4) A pályázati anyagod benyújtásával hozzájárulsz, hogy azt az Ökolúció Alapítvány webes felületein (honlapok, facebook) felhasználja, és egyúttal lemondasz az ezért járó tiszteletdíjról.
A pályázat határideje, pályázati anyag benyújtásának módja:
A pályaműveket 2012. szeptember 30-án éjfélig várjuk.
Az elkészült fotókat küldjétek el nekünk e-mailen (jatek@gasztrohos.hu) vagy töltsétek fel a Felelős Gasztrohős facebook falára (www.facebook.com/FelelosGasztrohos) a helyszín megjelölésével és egy rövid leírással arról, hogy milyen reakciót tapasztaltatok, mikor újra akartátok töltetni a poharatokat. A fotót és a leírást aztán osszátok meg saját facebook oldalatokon is, hogy minél többen kedvet kapjanak a játékhoz! (Az e-mailben hozzánk érkező pályázatokat feltöltjük a facebook oldalunkra.)
További info: Gasztrohős blog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...