A Messzelátó Egyesület bemutatja:
A Zöld Otthon Akadémia újabb témakörrel bővült. A fenntartható és egészséges táplálkozás rejtelmeibe a Répa Konyha vezeti majd be a kedves érdeklődőket.
Mindenkinek fontos a saját egészsége. Hogyan őrizhetjük meg azt télen is? És ez hogyan kapcsolódik a Föld egészségéhez?
Nem tudod, mit egyél tél végén, tavasz elején, mikor a zöldségpiacon a legszűkebb a szezonális kínálat?
Válaszok a "Mit egyek? Miért azt? Honnan szerezzem be? Hogyan készítsem el?" kérdésekre.
Téli elixírek: a csírák jótékony hatásai és a csíráztatás alapjai a gyakorlatban.
Vegetariánus és nyers „főzőcske”, majd az elkészültek együtt elfogyasztása.
Fenntartható finomságot az asztalunkra
2011. március 23. szerda 18órától2011. március 26-án szombaton 11 órától.
Mindenkinek fontos a saját egészsége. Hogyan őrizhetjük meg azt télen is? És ez hogyan kapcsolódik a Föld egészségéhez?
Nem tudod, mit egyél tél végén, tavasz elején, mikor a zöldségpiacon a legszűkebb a szezonális kínálat?
Válaszok a "Mit egyek? Miért azt? Honnan szerezzem be? Hogyan készítsem el?" kérdésekre.
Téli elixírek: a csírák jótékony hatásai és a csíráztatás alapjai a gyakorlatban.
Vegetariánus és nyers „főzőcske”, majd az elkészültek együtt elfogyasztása.
Menü: Mivel tél vége van, és még nincsenek itt a zsenge tavaszi növénykék, a téli kínálattal kell dolgozni. Ezért is vannak a középpontban a csírák, mint téli vitaminforrások, a melegítő hatású gabona, a feketeretek, stb.
Főfogás: 2 féle csíra, 1-2 féle krém, 1-2 féle saláta, gabonarizottó, napkex
Desszert: Diós almatorta/tortácskák (nyers)
És szezonális ital, pl. gabonakávé, tea vagy gabonatej
A foglalkozás két időpontban kerül megrendezésre:
- 2011.03.23., szerda 18:00-21:00
- 2011.03.26., szombat, 11:00-14:00
A részvételi díj: 4000 Ft, melyért nem csupán finomat és egészségeset ehetsz, hanem számos ötlettel, sok-sok tudással gazdagodsz.
A jelentkezési lap ide kattintva érhető el. A létszám maximum 10 fő, tehát tessék jelentkezni gyorsan-gyorsan!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése